09:55 - HAYDİ YOMRA, EMLAK VERGİLERİMİZİ ÖDEYELİM
16:14 - KONSERE YOĞUN KATILIM YAŞANDI
12:08 - HÜRRİYET PARKI HAYIRLI OLSUN
12:59 - BAŞKAN BIYIK AKŞENER’İ ZİYARET ETTİ
09:26 - MEHMET ALİ YILMAZ BİZİ SATTI
09:22 - YOMRA TARİHİ KİTAPLAŞTIRILDI
11:09 - HÜRRİYET PARKI AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
21:02 - YOMRALI ÇOCUKLAR ÇOCUK ŞENLİĞİNDE BULUŞTU!
15:37 - ESKİ BAYRAMLARIN ÖZLEMİNİ GİDERDİK
09:40 - MEYDAN’DA CİNAYET
Fırtına’nın Malatya maçını CD’den izleyen Hırvat hoca, kupadaki son 6-0’lık Çorum Belediye sınavını da yardımcılarıyla birlikte Florya’dan takip etti.
Galatasaray’ın genç çalıştırıcısı Igor Tudor, pazar akşamı oynayacakları zorlu deplasman maçı öncesinde ligde sıkıntılı bir sürece girip hoca değişikliğine giden rakipleri Trabzonspor’u yakın takibe aldı.
Gazete Habertürk’ten Erhan Telli’nin haberine göre Ligdeki Malatya maçını CD’den izleyen Hırvat hoca, önceki gün oynanan ve Bordo-Mavili ekibin 6-0 kazandığı kupadaki Çorum Belediye müsabakasını da yardımcılarıyla birlikte Florya’da televizyondan takip etti. Dikkatle mücadeleyi izleyen Tudor’un sık sık notlar aldığı ve Rıza Çalımbay’ın oyun planını yakından incelediği öğrenildi.
Rakibin etkili gol silahlarından Burak Yılmaz’ın sakat, Rodallega’nın ise cezalı duruma düşmesinin kendileri için bir avantaj olmayacağını düşünen Tudor’un, kupa maçında 2 gol birden atan N’Doye’un bu boşluğu kapatacağını söylediği bildirildi. Genç hocanın, “Değişime giden her takım çok tehlikelidir. Dikkatli olmalıyız” dediği öğrenildi.
SAVUNMAYA ÖZEL İLGİ
Trabzonspor’u adeta ezberleyen ve rakibin zayıf ve güçlü yönlerini yardımcılarıyla birlikte analiz eden Tudor, bugünden bu bilgileri oyncularıyla paylaşarak takımını zorlu 90 dakikaya hazırlayacak. Ligde iyi sonuçlar alamayan yaralı Trabzonspor önünde ufak bir hatanın kendilerine pahalıya patlayacağını düşünen Tudor, savunma oyuncularıyla da özel olarak görüşecek