08:51 - ŞEHİT SAYISI 11’E YÜKSELDİ
20:55 - YÜREĞİMİZ YANIYOR
17:21 - KÖTÜ KÖMÜR YOMRA’YI ZEHİRLİYOR
17:09 - BAŞKAN BIYIK’TAN AK PARTİ’YE ZİYARET
15:36 - MÜFETTİŞ DENETİMDE!
13:26 - KARADENİZ’İN EN GÜZELİ YOMRA’YA YAPILIYOR
11:35 - AKŞENER VE UYSAL’I ZİYARET ETTİ
22:04 - ALKIŞLAR BAKAN KOCA’YA
21:43 - ALİ ŞAHİN, ÇEBİ’YE DANIŞMAN OLDU
Washington Valisi Demokrat Jay Inslee ve Seattle Belediye Başkanı Demokrat Jenny Durkan’a tepki gösteren Trump, “Şehrinizi geri alın. Almazsanız, ben alırım. Bu bir oyun değil. Bu çirkin anarşistler acilen durdurulmalı. Hızlı hareket edin.” çağrısında bulundu.
Trump, “Radikal solcu Demokratlar tarafından yönetilen Seattle, iç teröristlerin egemenliğine geçti. Kanun ve nizam!” ifadesini kullandı.
FLOYD GÖSTERİLERİ VE “İÇ TERÖR” TARTIŞMALARI
Minneapolis’ta 46 yaşındaki Floyd, 25 Mayıs’ta, gözaltına alındığı esnada bir polisin boynuna 8 dakika 46 saniye boyunca basması sonucu yaşamını yitirmiş ve bu olayın görüntülerinin sosyal medyada yayılması, ülkedeki polis şiddetini bir kez daha gündeme getirmişti.
“Polis reformu” ve “ırkçılığa son” talebiyle başlayan gösterilerde, başkent Washington DC de dahil olmak üzere birçok büyük şehirde şiddet ve yağma olayları olmuş, şehirlere Ulusal Muhafızlar görevlendirilmişti.
Trump ise olayların ardında, “Antifa ve radikal sol grupların” olduğunu öne sürmüş ve bu grupları “iç teröristler” olarak nitelemişti.